- Római tó

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


FAHÁZ HÁZIREND 2022

Felhívom vendégeink figyelmét, mielőbb OLVASSÁK EL A HÁZI SZABÁLYZATOT, a benne leírtakat (ha maradni szándékoznak a tavon) magukra nézve tegyék kötelezővé!

A horgászat, mint kedvtelési szórakozási foglalatosság, nem zárja ki a viselkedési normák betartását. A tavon a vendégektől elvárom azt a viselkedési normát, amit más emberekkel szemben önmaguktól is elvárnak. A tó és környéke magánterület, így az ott tartózkodás a tulajdonos által leírt, más személyek pihenését, horgászatát tiszteletben tartó szabályok betartását jelenti.

A faházak elfoglalása a kezdő nap 10 órától lehetséges, előbb csak külön engedéllyel. A távozási napon 8 óráig EL KELL HAGYNI A STÉGET, a házra váltott jegy ugyanekkor lejár, azzal tovább nem horgászhat.
Az extra faházak elfoglalása a kezdő nap 12 órától lehetséges, előbb csak külön engedéllyel. A távozási napon 10 óráig EL KELL HAGYNI A STÉGET, a házra váltott jegy ugyanekkor lejár, azzal tovább nem horgászhat.

A STÉGRE érkezéskor bármi nemű hiányosság, vagy probléma észlelését azonnal jelezze a HALŐRNÉL, így a problémát nem az Ön által okozottnak véljük.
A stég berendezéséhez tartoznak az asztalok, a székek, így azok rendeltetésszerű használatát is elvárjuk. A hálószintről matracot lehozni TILOS. A stégen fúrni, szögelni TILOS. A STÉGEN VILLAMOSHÁLOZAT BERENDEZÉSEIHEZ HOZZÁ NYÚLNI (SZERELNI, BEAVATKOZNI) TILOS és ÉLETVESZÉLYES.

A stég ki- vagy bepakoláskor két autó parkoló kártyával mehet be, a
bban az esetben, ha több autóval érkeznek, azokat a külső parkolóban kell hagyni a pakolásnál nem használt járműveket.

1. A körforgalom és környéke nem parkoló
, ezért a pakolás végeztével le kell állni a parkolóba. Érkezéskor és távozáskor a főkapu nyitását szóban a halőrtől kell kérni. Az éjjel a tóról kimenni a halőr engedélyével lehetséges, bejönni csak reggel lehet.

2. Mindenkitől elvárjuk, hogy a berendezési tárgyak épségére vigyázzon! A stégen belüli tárgyak sérülését, törését a halőrnek jelezzék. A szemetet maguk után
távolítsák el a megfelelő módon, és az ételmaradékot nylon zacskóba rakva a szelektív hulladék gyűjtőbe helyezzék el, ne a tóba dobják

3.
A szakáll nélküli horog kötelező.

4. A faházban és a hozzá tartozó stégen tűzveszély miatt grillezni, tűzet gyújtani TILOS! Csak a parton kijelölt részen engedélyezett a tűz gyújtás! A faházban TILOS a dohányzás!

5. Az éjszakai horgászatkor csak a kis stégen kötelező a kivilágítás akkumlátoros világító eszközzel, viszont hálózati hosszabbítóval TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES!
Külön hálózati reflektort használni TILOS.

6. Kérem, hogy horgásztársaik nyugalmát ne zavarják! Csak a stég előtti részre szabad dobni
a horgot.

7. Halőrnek biztosítani kell a szabad bejárást munkája végzéséhez a horgászat alatt /ellenőrzés/, ezért ez alatt az idő alatt az ajtót bezárni TILOS!

8.
A horgászbotokat őrizetlenül hagyni nem szabad!

9. Távozáskor a kulcsot, a parkoló kártyát és az egyéb felvett eszközöket le kell adni büfében! A gépjármű és a csomagok átvizsgálását lehetővé kell tenni a halőr számára!

10. Kutyát és egyéb állatot a tó területére behozni TILOS. A tóban fürdeni TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES!

Köszönettel:
A Római tó csapata

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz